Potpisan ugovor o partnerstvu sa Colak Franchise Consulting Group (CFCG)

pexels-karolina-grabowska-7875996

Potpisan ugovor o partnerstvu sa Colak Franchise Consulting Group (CFCG)

Datum: 18.12.2023

Sarajevo, Bosna i Hercegovina – S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo o novom koraku u razvoju naše firme Dubos d.o.o. Sklopili smo strateško partnerstvo s Colak Franchise Consulting Group (CFCG), predvodnikom u području franšiznog savjetovanja u jugoistočnoj Europi. Cilj ovog partnerstva je promoviranje i internacionalizacija bosanskohercegovačkih brendova, pružajući novi put rasta za mala i srednja preduzeća u našoj zemlji.

Od osnivanja 2008. godine, Dubos se usredotočio na pružanje podrške, upravljanje i razvoj projekata za različite međunarodne kompanije i organizacije. Ovo partnerstvo s CFCG omogućit će nam da proširimo naše poslovanje i otvorimo nove prilike za domaća preduzeća.

CFCG, koji je uspješno razvio preko 50 franšiznih sistema globalno, a sada će zajedno s nama raditi na proširenju svojih aktivnosti u Bosni i Hercegovini. Ovaj ugovor pruža priliku za iskorištavanje potencijala BiH brendova koji su spremni za rast kroz franšizni model.

Ova saradnja također uključuje povezivanje s globalnim franšiznim mrežama i posrednicima, što će omogućiti našim bosanskohercegovačkim firmama da svoje brendove predstave na međunarodnoj razini. Ovaj korak ne samo da otvara nove mogućnosti za rast i širenje naših domaćih brendova, već i predstavlja važan korak u razvoju franšiznog tržišta u Bosni i Hercegovini.

Pozivamo sve zainteresirane kompanije da iskoriste ovu jedinstvenu priliku za proširenje svojih poslovnih horizonta.

Za dodatne informacije, molimo kontaktirajte: amer@dubosconsulting.com

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *